Accident grav între Timişoara şi Lugoj. O persoană a murit şi alte şase sunt grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav a avut loc luni dimineaţă între localităţile timişene Belinţ şi Chizătău, când două autoturisme s-au lovit frontal. În urma tragediei, şase persoane au fost rănite, iar una a decedat. Traficul în zonă este îngreunat.

UPDATE: Oboseala unui şofer l-a ucis pe celălalt. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferii implicaţi a adormit la volan. "U. Nicolae, de 42 de ani, din comuna Vadu, judeţul Prahova, a condus un autoturism din directia Lugoj către Timişoara, iar la km 513, din cauza oboselii, a adormit la volan, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto M. Pavel, de 29 de ani, din Lugoj, care circula regulamentar, şi rănirea gravă a lui U. Nicolae şi alţi cinci pasageri, din ambele autoturisme", spune comunicatul IPJ Timiş.

Accident grav între Belinţ şi Chizătău

Din primele informaţii se pare că şoferul unui autoturism Peugeot, care circula spre Timişoara, ar fi adormit la volan şi ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un autoturism Seat care circula regulamentar spre Lugoj. O persoană a murit, iar o alta este în comă, fiind solicitat elicopterul SMURD pentru a fi transportată la Timişoara. Cei şase răniţi au fost duşi iniţial la Spitalul Municipal din Lugoj.

Circulaţia pe DN6 a fost blocată, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje de echipaje de descarcerare, ambulanţe şi poliţie. Agenţii de la Poliţia Rutieră au început o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii acestui accident.

Citeşte şi:

Accident grav în Timiş: doi bărbaţi au murit după ce s-au răsturnat cu maşina

Fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timişoara a ajuns în stare gravă la spital

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite