Cumplit accident de circulaţie: Fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timişoara a ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se afla Cornel Iureş s-a răstunat pe marginea drumului
Maşina în care se afla Cornel Iureş s-a răstunat pe marginea drumului

Cornel Iureş, care lucrează în cadrul biroului de Crimă Organizată de la IPJ Timiş, a fost implicat într-un cumplit accident de maşină, alături de soţie, fiica de nouă ani şi mama

Cornel Iureş, fostul şef al Poliţiei de Frontieră Timişoara, urma să plece cu familia la Gyula, în Ungaria, pentru a petrece câteva zile de concediu. La 20 de kilometri înainte de vama Vârşand, în apropierea localităţii Socodor (judeţul Arad), maşina condusă de soţia poliţistului a derapat, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. 


Cornel Iureş a fost transportat iniţial cu ambulanţa la spitalul din Arad, în timp ce fiica lui de nouă ani  - care se pare că a zburat din maşină, şi mama – scoasă din maşina de echipa de descarcerare, au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Soţia lui Cornel Iureş a scăpat cu răni mai uşoare. În spatele maşinii care s-a răsturnat s-a aflat şi o Dacia Logan, în care călătoreau alţi trei membri de familie.


“O femeie în vârstă de 37 de ani, care se afla la volanul autotursmului, în drumul spre vama Vârşand, se pare că din neatenţie a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat pe marginea drumului. Trei persoane au fost rănite grav, printre care şi un copil, iar şoferinţa a suferit răni uşoare”, a declarat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
 

Ulterior, Cornel Iureş a fost transportat şi el la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a fost supus unei operaţii. Nu se cunosc alte detalii despre starea pacienţilor, familia cerând discreţie din partea medicilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite