Accident feroviar. O „săgeată” a spulberat o maşină condusă de un tânăr care a ignorat semnalele acustice şi luminoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit ISU, şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase FOTO ISU Timiş
Potrivit ISU, şoferul a ignorat semnalele acustice şi luminoase FOTO ISU Timiş

Un tânăr de 28 de ani a fost grav rănit după ce maşina în care se afla a fost izbită de un tren în care se aflau 70 de persoane.

Accidentul a avut loc la Giroc. Maşina unui tânăr de 28 de ani, care conducea dinspre Giroc spre Timişoara şi care nu a respectat semnalele acustice şi luminoase aflate in funcţiune, a fost lovit de trenul „săgeata albastră” care circula pe ruta Timisoara – Târgu-Mureş. „În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 28 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Potivit ISU, şoferul se afla singur în maşină, iar în urma impactului a rămas încarcerat. „În tren se aflau 70 de călători, din fericire nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. În autoturism a fost doar şoferul care a rămas încarcerat.Victima a fost extrasă de către pompieri şi predată echipajului SMURD inconştientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital”, a transmis ISU Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite