A patra clădire cu pereți de sticlă de la Iulius Town a fost inaugurată. Consum de apă redus cu 40%

0
0

Cea de-a patra clădire de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara a fost inaugurată. United Business Center 0 are o suprafață închiriabilă de peste 30.000 metri pătrați.

UBC 0 e cea mai nouă clădire din ansamblul Iulius Town FOTO Iulius Town
UBC 0 e cea mai nouă clădire din ansamblul Iulius Town FOTO Iulius Town


Cu două niveluri de parcare subterană, demisol, parter, 15 etaje office și două etaje tehnice, United Business Center 0 (UBC 0) reunește, pe o suprafață totală închiriabilă de 30.000 metri pătrați, birourile a 15 companii, cu peste 4.000 de angajați.  

Noua clădire reprezintă un proiect adaptat cerințelor pieței, ce răspunde unei nevoi reale pe segmentul office de spații de birouri premium, adaptate la realitatea actuală și la așteptările angajaților privind mediul de lucru. Dincolo de dotările tehnologice de ultimă generație, care creează condiții optime de lucru, și amenajări care favorizează schimbul de idei și socializarea, foarte importante sunt serviciile și facilitățile de care dispun angajații, aspecte care preocupă tot mai mult companiile. Așadar, UBC 0 este închiriată integral de companii cu planuri de expansiune sau cu prezență nouă în regiune, care se alătură comunității de business din Iulius Town Timișoara”, a spus Laurențiu Manea, manager în cadrul Iulius Town Timișoara. 

Imobilul găzduiește, desfășurat pe două etaje, centrul de dezvoltare software Endava. Câte un etaj ocupă centrul de dezvoltare Porsche Engineering România, biroul de dezvoltare software al Cognizant Softvision și sediul Toluna România, companie specializată în cercetări și studii de piață.

Totodată, comunitatea UBC 0 include biroul companiei de consultanță IT & management Infosys Consulting, centrul de dezvoltare software Haufe Group, centrul de servicii suport relații clienți Linde Global Services Romania, hub-ul tehnologic doctari group, centrul de tehnologie în traduceri Unbabel, biroul furnizorului de soluții IT în domeniul industrial IT Vizion, centrul de servicii al dezvoltatorului de tehnologii de frânare TMD Friction și biroul local al firmei de servicii profesionale PwC România. 

UBC 0 FOTO Iulius Town
UBC 0 FOTO Iulius Town

Birouri cu grădină urbană și focus pe socializare 

Angajații vor avea la dispoziție, la demisolul și parterul clădirii, restaurante tematice, precum și conceptul Shop Express, cu patru magazine pentru alimentație publică: La Bottega Timișoara, Meat Shop TGB, Prospero şi Bunătăţi Greceşti. 

UBC 0 se află în proces de certificare drept clădire verde, conform strandardului internațional LEED al U.S. Green Building Council.  

UBC 0 FOTO Iulius Town
UBC 0 FOTO Iulius Town


Clădirea dispune de opt lifturi de mare viteză și este dotată cu sistem de gestiune tehnică și control Building Management System, cu beneficii în optimizarea mediului de lucru și eficientizarea consumului. UBC 0 are un consum de apă redus cu 40%, parametrii unei clădiri prietenoase cu mediul, iar apa pluvială este reutilizată pentru irigarea spațiilor verzi. 

Cea mai nouă clădire office din ansamblul Iulius Town integrează dușuri și vestiare pentru cei care vin la birou cu bicicleta, precum și locuri de parcare dedicate angajaților care dețin mașini electrice, cu posibilitate de încărcare a mașinii. 

Iulius Town, dezvoltat de companiile Iulius și Atterbury Europe, este cea mai mare investiţie din vestul țării, în valoare totală de 442 milioane de euro.  

Proiectul mixt include: cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei (105.000 mp, 450 de magazine), un nou concept Cinema City, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. 

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite