Noul sediu al Direcţiei Fiscale din Timişoara, donat „la roşu“ de Grupul Iulius FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia Fiscală din Timişoara FOTO Primăria Timişoara
Direcţia Fiscală din Timişoara FOTO Primăria Timişoara

Începând de luni, 20 iunie 2022, Primăria Timişoara pune la dispoziţia timişorenilor un sediu modern, civilizat, pentru a lucra cu cetăţenii, un spaţiu agreabil care dispune de toate resursele necesare furnizării unor servicii de calitate.

Direcţia Fiscală a Primăriei Timişoara s-a mutat în noul sediu donat de Iulius Group, în cadrul proiectului de construcţie a pasajului subteran din Iulius Town. Este o clădire care beneficiază de toate funcţiunile moderne, investiţia primăriei în amenajări şi dotări fiind de 6,5 milioane de lei. 

S-au realizat lucrări de compartimentare a spaţiilor de birouri, instalaţii electrice (iluminat, prize şi forţă, sistem de detecţie la incendiu, sistem de antiefracţie, supraveghere video şi control acces, inclusiv voce/date), instalaţii sanitare, instalaţii de încălzire/climatizare/ventilare. 

“Mă bucur că astăzi putem deschide această clădire, care poate să exemplifice cum Direcţia Fiscală şi Primăria Timişoara vor să lucreze cu publicul. 

Este aerisit, ghişeele sunt deschise, oferind condiţii de secol XXI atât pentru cetăţeni, cât şi pentru funcţionari. 

Acest nou sediu este un exemplu al interacţiunii pe care ne-o dorim, de azi înainte, între administraţie şi timişoreni. 

Echipa domnului Adrian Bodo, directorul Direcţiei Fiscale a Municipiului Timişoara, a reuşit într-un timp record să finalizeze această investiţie şi chiar să se mute de pe o zi pe alta. 

Noul sediu este un exemplu al interacţiunii pe care Primăria Municipiului Timişoara doreşte să o aibă de acum încolo cu timişorenii, într-un loc aerisit, modern, dotat cu tehnologie nouă, iar la etaj, unde avem birourile, sunt pereţi de sticlă”, a declarat primarul Dominic Fritz. 

Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara este una dintre structurile specializate ale administraţiei publice locale, care are un volum de lucru apreciabil, interacţionând anual cu 207.000 de persoane fizice şi 25.000 de persoane juridice. 

Direcţia Fiscală din Timişoara FOTO Primăria Timişoara
Direcţia Fiscală din Timişoara FOTO Primăria Timişoara
Direcţia Fiscală din Timişoara FOTO Primăria Timişoara


Fotografii: Primăria Timişoara

Vă mai recomandăm să citiţi:


FOTO Cum arată noul tunel auto care traversează Manhattanul Timişoarei

FOTO Spectacol de graffiti în noul subpasaj al Timişoarei. Artişti de top din toată lumea pictează întregul tunel auto de la Iulius Town

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite