A murit Laci Farkas, solistul şi chitaristul trupei rock Quo Vadis. Artistul a fost implicat într-un grav accident cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laci Farkas a trăit 51 de ani
Laci Farkas a trăit 51 de ani

Laci Farkas, solistul şi cofondatorul trupei Quo Vadis a fost implicat, sâmbătă, într-un grav accident, pe DN 59, cu puţin înainte de intrarea în Timişoara.

Veste tristă pentru comunitatea muzicală din România. Solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis, Laci Farkas, a murit în urma unui accident. 

Artistul a condus maşina spre Timişoara din direcţia Şag, iar la un moment dat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care, de asemenea a fost rănit. 

În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens.  

La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, însă, din nefericire, Laci Farkas nu a mai putut fi salvat. 

Laci Farkas avea 51 de ani.  
 

Accident Timişoara

În 1991, a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt. 

În ultimul timp, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. 

Artistul a lăsat în urmă trei fetiţe şi o soţie.

Laci FarkasDe-a lungul anilor Quo Vadis cu Laci Farkas a susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.  
 

  

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri