A căzut cortina peste crima de la Medicină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o luptă îndelungată, niciuna dintre părţile implicate nu a obţinut ce dorea. Decizia Curţii de Apel Timişoara a rămas în picioare după toate recursurile: 20 de ani de închisoare pentru vinovaţi.

Văduva romului ucis şi tranşat nu şi-a găsit dreptatea deplină în instanţă. A primit aproape toate daunele materiale cerute, aproximativ 33.000 de lei din cei 35.000 de lei solicitaţi, însă doar 40.000 de euro daune morale din 120.000 de euro ceruţi. În plus, avocatul familiei lui Trifu Schroth nu a reuşit să schimbe încadrarea juridică şi să obţină o pedeapsă mai aspră pentru criminali.

Recursuri respinse

Speranţele celor implicaţi în acest caz s-au spulberat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde magistraţii au respins recursurile şi au stabilit că judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat pedeapsa corectă. Lucreţia Schroth a mers la Bucureşti însoţită doar de avocat. De la proces a lipsit inclusiv fratele bărbatului ucis, care a câştigat 20.000 de euro de pe urma morţii lui Trifu Schroth. Fostul membru al staborului odihneşte în Cimitirul din Calea Lipovei din Timişoara. Crucea din metal şi florile uscate arată că nu a mai fost vizitat de mult timp.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU CARMEN BEJAN ŞI SERGIU FLOREA



În ceea ce îi priveşte pe cei doi criminali, aceştia vor fi mai aproape unul de celălalt. După ce a fost încarcerat la Timişoara, Sergiu va fi mutat la Arad, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă, în acelaşi oraş în care se află după gratii şi Carmen. „Clienta mea încearcă să aibă un comportament exemplar şi să muncească, pentru a putea fi pusă în libertate mai repede”, a declarat Daniel Ovidiu Sabou, avocatul tinerei. Acesta a încercat să obţină chiar achitarea pentru Carmen Bejan.

Sergiu Florea s-a obişnuit cu gândul că îşi va petrece tinereţea după gratii. Este conştient de gravitatea faptei sale şi regretă  ce s-a întâmplat, lucru pe care l-a menţionat în faţa judecătorilor. „Clientul meu regretă fapta şi s-a resemnat”, a afirmat Camelia Ţăranu, avocata lui Sergiu.

image

Citeşte şi:

"Măcelarii de la Medicină" au cerut mila judecătorilor. Vezi care dintre cei doi solicită să fie achitat

EXCLUSIV Familia lui Trifu Schroth, romul ucis şi tranşat, vrea mai mulţi bani de la Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii criminali

Studenţii măcelari de la Medicină vor permisie de la puşcărie ca să plece în vacanţa de Paşte

Studentul măcelar de la Medicină: "Nu sunt criminal după definiţia din DEX"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite