Zeci de locatari evacuați dintr-un bloc din Mureș, din cauza unui incendiu izbucnit la prima oră a dimineții

0
0

27 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş, pe strada Aleea Săvineşti, după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament de la primul etaj.

Incendiu Mureș. FOTO ISU Mureș
Incendiu Mureș. FOTO ISU Mureș

UPDATE: ISU Mureș anunță că 27 de locatari au fost evacuați, deși inițial numărul era de 31. Incendiul a fost lichidat, însă cauza izbucnirii rămâne încă necunoscută. 

Știre inițială

Locatarii blocului au fost evacuați și evaluați de echipajele medicale ajunse la fața locului.

„S-au dislocat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, autospeciala de salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

Reprezentanții ISU Mureş spun că la momentul izbucnirii incendiului  doi locatari aflaţi în interiorul apartamentului în care a izbucnit incendiul s-au autoevacuat, fiind preluaţi de echipajele medicale.

"Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 17 mp. Acesta s-a manifestat cu degajări mari de fum, echipajele acţionând pentru ventilarea tuturor apartamentelor şi pentru identificarea şi lichidarea eventualelor focare ascunse. Cauza şi împrejurările producerii incendiului sunt în curs de stabilire", a mai transmis ISU Mureş. 

Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite