Un rezervor de combustibil a sărit în aer la ieșirea din Galați. Explozie urmată de un incendiu VIDEO

0
Publicat:

O explozie puternică, urmată de un incendiu, s-a produs miercuri dimineață în curtea unei societăți de distribuție carburant, la ieșirea din orașul Galați. Nu au fost victime, dar pagubele sunt însemnate, fiind avariate și mai multe clădiri. 

Deflagrația s-a produs la ora 6.00, la un rezervor de carburant, aflat în curtea unei societăți comerciale de pe strada Brăilei, în zona Tirighina, la ieșirea din orașul Galați.

Potrivit ISU Galați, la fața locului au acționat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și echipajul SMURD tip B din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați.

Explozie la un rezervor de carburanți FOTO: ISU Galați
Explozie la un rezervor de carburanți FOTO: ISU Galați

Echipele de intervenție au stabilit că explozia a avut loc la un rezervor cu o capacitate de 60.000 de litri, în care se aflau resturi de carburant.

„Explozia a avut loc la un rezervor cu o capacitate de 60.000 de litri, în care se aflau resturi de carburant. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, dar deflagrația a produs pagube la instalațiile aferente rezervorului și la clădirile aflate în proximitate. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilă a exploziei este în curs de cercetare”, a transmis ISU Galați. 

Un rezervor de carburanți a sărit în aer FOTO: ISU Galați
Un rezervor de carburanți a sărit în aer FOTO: ISU Galați

Restaurantul unui controversat om de afaceri din Galați a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit pe 25 noiembrie într-un restaurant din județul Galați, iar flăcările s-au extins la o casă învecinată. Restaurantul aparține lui Gheorghiţă Suvejanu, acuzat de procurori de proxenetism, cămătărie şi şantaj. 

La fața locului au ajuns patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o autospeciala de descarcerare si echipajul SMURD tip B2 de la Detașamentul de Pompieri Galați. Deoarece focul se extindea cu repeziciune, au fost suplimentate forțele din teren, a anunțat ISU. 

„15 persoane s-au autoevacuat. Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare. Au fost suplimentate forțele din teren cu două două autospeciale de la Secția de Pompieri Galați, o autocisterna de 9 tone, două autospeciale de la Liberty și 23 de oameni din tura liberă”, a transmis ISU Galați.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite