Ultimul film din seria Twilight rulează la cinema Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul ”The Twilight Saga: Breaking Dawn - Partea a doua” poate fi urmărit la cinematograful Arta, din centrul oraşului, începând cu ora 19.00. Filmul cu Kristen Stewart şi Robert Pattinson în rolurile principale s-a bucurat de un succes enorm pe întreg mapamondul.

Filmul este al cincilea şi ultimul din seria Twilight, ecranizând a doua parte a ultimei cărţi care continuă povestea cuplului Bella-Edward Cullen.

După ce Bella este transformată în vampir de către Edward cu scopul de a-i fi salvată viaţa, noi probleme şi noi legături amoroase apar din pricina lui Renesmee, fetiţa jumătate om, jumătate vampir. Bella descoperă noi puteri şi dă o nouă definiţie vampirilor nou-născuţi, intrigând unii dintre vampiri şi trezind admiraţia în rândul altora. Aceasta este în pericol din cauza marelui clan conducător Volturi, pregătit pentru marea bătălie.

Un bilet la film costă 8 lei sau 5, cu reducere pentru elevi şi studenţi.

”Cirque du Soleil 3D”, de la ora 17.00, ”Nevastă de împrumut”, de la ora 20.00, ”Priest: Răzbunătorul”, de la ora 20.30, şi ”Elita Gangsterilor”, de la orele 15.30 şi 21.00, completează programul de la Arta, astfel că mureşenii care doresc să se relaxeze la un film bun, pot opta pentru cinematograful din centrul Târgu-Mureşului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite