Târgu-Mureş: Mofturi de consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un consilier local s-a arătat deranjat de ţinuta unui operator TV, care filma şedinţa de Consiliu şi a ţinut să ia cuvântul în plen legat de acest lucru. Culmea, consilierul n-a avut nici un cuvânt de spus despre proiectele care vizau cheltuirea banului public sau problema termiei, dezbătute în şedinţa respectivă.

Unii consilieri locali sunt total dezinteresaţi de problemele oraşului. O arată şi  atitudinea consilierului Ioan Fărcaş, care, în timpul şedinţei de CL din această săptămână, era mai atent la îmbrăcămintea cameramanilor TV decât la proiectele dezbătute în plen.

Ioan Fărcaş s-a arătat „distras” de pantalonii scurţi şi tricoul purtat de un cameraman al unei televiziuni locale şi a ţinut să ia cuvântul, chiar în timp ce colegii săi discutau proiectul privind asocierea dintre municipalitate şi Clubul Sportiv Universitar, care presupune accordarea din bugetul local a sumei de 800.000 de lei.

Consilierului i s-a părut însă mai importantă ţinuta cameramanului şi a luat cuvântul, cerând ca pe viitor, reprezentanţii mass media să vină la şedinţă îmbrăcaţi „decent”.

Întrebat dacă pe viitor se gândeşte la o hotărăre de CL în acest sens, Fărcaş a precizat că nu s-a gândit să impună un cod vestimentar în şedinţele consiliului. „Nu se referă la un proiect de hotarare. Se referă la o atitudine de respect faţă de membrii consiliului prin adoptarea unei ţinute adecvate unei instituţii de stat şi unei instituţii în care se abordează probleme serioase pentru comunitate. Pantaloni scurţi şi maieu nu consider că sunt o ţinută decentă într-o şedinţă de consiliu (...).Dacă colegul dumneavoastră doreşte să vină în pantaloni scurţi, e fix problema dânsului. O ţinută decentă, nu e obligatorie, nu poţi să impui nimanui”, a precizat Fărcaş.

Potrivit consilierului nu doar pantalonii scurţi ar fi indecenţi ci şi fustele scurte. „Dacă nu îmi puteam exercita serviciul în consiliu, uitându-mă la fusta scurtă, atunci era o problemă”, a precizat consilierul.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite