Succesul Aurorei, privit ca un simplu start

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În câteva luni a ajuns de la o fată obişnuită, cu un fizic obişnuit, la deţinătoarea titlului de vicecampioană a ţării la Bodyfitness. Pare un scenariu desprins dintr-un film hollywoodian de genul „from zero to hero”, însă realitatea uneori şochează mai ceva ca un film.

Având doar 17 ani, mureşeanca nu putea concura decât la o categorie de vârstă mai mare, având de surclasat foste campioane naţionale, sportive cu ani de pregătire în spate. „Nu am avut emoţii, iar asta s-a văzut la concurs. Aveam 55 de kilograme la concurs, după ce în urmă cu patru luni, când m-am apucat de sală, aveam 68. M-am bucurat de medalia de argint, dar asta m-a ambiţionat să urc pe prima treaptă a podiumului la ediţia viitoare. Am obţinut un rezultat excelent, dar pot mai mult şi voi obţine mai mult. Sportul e şansa mea de a deveni campioană şi nu voi renunţa niciodată la a-mi îndeplini visul”, afirmă Aurora.

Şi să nu credeţi că tânăra nu s-a pus pe treabă. Sala de forţă a devenit a doua ei casă, iar ea este privită ca un exemplu de urmat. Deşi antrenamentele sunt din ce în ce mai grele, activităţile sportive au devenit o parte din viaţa Aurorei, care până în luna februarie nici nu îndrăzneasă viseze că ar putea deveni o  performeră a fitness-ului.

Sportul înseamnă viaţă, frumuseţe, încredere în sine, putere şi sănătate. Activităţile sportive mă determină să am o viaţă lipsită de excese şi naturală. Le recomand tuturor să meargă la sală şi să încerce pe cât posibil să ducă o viaţă echilibrată din toate punctele de vedere. Este foarte importantă alimentaţia şi nu în ultimul rând ambiţia. Ele trebuie să ştie că vor avea mult de muncă pentru a-şi atinge ţelul, dar în final merită din plin”, mărturiseşte Aurora, care aşteaptă cu nerăbdare următoarele competiţii ale carierei sale sportive.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite