Sărbătoarea oraşului începe cu muzică şi fete frumoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi debutează ediţia a XV-a a Zilelor Târgumureşene, eveniment care va acapara întreg oraşul. Timp de şapte zile, mureşenii vor avea parte de activităţi culturale, sportive, concursuri, concerte şi alte manifestări în cinstea Târgu-Mureşului.

De azi şi până duminică, mureşenii îşi sărbătoresc oraşul. Zilele Târgumureşene, manifestare ajunsă la cea de-a XV-a ediţie, va atrage zeci de mii de localnici în Cetatea Medievală, la Teatrul de Vară, la Complexul Weekend sau în centrul oraşului, unde sunt programate concursuri, concerte şi multe altele. Astăzi va fi aleasă „Regina oraşului”, în urma concursului de frumuseţe Miss Târgu-Mureş, care va începe în Teatrul de Vară de la ora 19.00. 11 fete cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani vor defila pe scenă şi vor încerca să impresioneze atât juriul, cât şi cei aproape 2.000 de spectatori preconizaţi pentru evenimentul de diseară.

Nu a fost uşor să le selectăm pe concurente, dintre toate fetele prezente la casting, deoarece toate au fost foarte frumoase. Acum, depinde doar de ele să-şi dmeonstreze calităţile şi să le pună în valoare în faţa juriului, la concursul de Miss”, a declarat Alina Macavei, de la Malio Company, organizatoarea evenimentului.

Şi pentru că orice concert de frumuseţe trebuie să fie un motiv de distracţie atât pentru concurente cât şi pentru public, organizatorii au pregătit o surpriză de proporţii tuturor celor care decid să-şi petreacă seara la Teatrul de Vară. Marcel Pavel le va cânta frumoaselor concurente super-hitul „Frumoasa mea”, în cadrul unui concert live de excepţie. Alături de Pavel, va avea loc un recital al Nicoletei Cengher, momente artistice oferite de cei de la Palatul Copiilor din Târgu-Mureş, iar actorii Csaba Ciugulitu şi Liviu Pancu vor întreţine o atmosferă de sărbătoare.

Teatru în limba maghiară

Din programul zilei nu vor lipsi piesele de teatru. În Bastionul Dogarilor, începând cu ora 19.00, va fi pus în scenă spectacolul în limba maghiară „Eu, adolescentul”, iar de la 19.30, în Sala Mică a Teatrului Naţional, spectacolul „Liniştea”, tot în limba maghiară, pus în scenă de trupa Tompa Miklos. Ediţia din acest an a Zilelor Târgumureşene coincide cu aniversarea a zece ani de Teatru Scena, astfel că în această seară va fi programată o dezbatere culturală pe tema „De ce nu ne plac ştirile culturale?”, de la ora 19.00, iar de la ora 22.00 va avea loc „Noaptea filmărilor”, alături de membrii Ordinului Cavalerilor Lup. Manifestările aniversare ale Teatrului Scena vor avea loc în Bastionul Croitorilor, din Cetate.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite