Răsturnare de situaţie în cazul paraşutistului prăbuşit de la 1.200 de metri. Surpriza la care nu se mai aşteptau nici măcar medicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine generică. FOTO Pixabay
Imagine generică. FOTO Pixabay

Un tânăr care urma cursurile pentru obţinerea licenţei de paraşutist a căzut în urmă cu aproape două săptămâni de la circa 1.200 de metri, din cauză că paraşuta nu i-a funcţionat. Tânărul a fost dus în comă la spital, iar medicii nu îşi făceau prea multe iluzii în acest caz.

Accidentul a avut loc acum două săptămâni în zona aeroclubului din Târgu Mureş, iar martorii spun că totul s-a întâmplat din cauză că atât paraşuta principală, cât şi cea de rezevă, s-au încurcat şi nu s-au mai deschis. 

Practic, tânărul a căzut în gol de la peste 1.000 de metri, dar spre surprinderea tuturor a supravieţuit, deşi se afla într-o stare foarte gravă. El a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din localitate.

Potrivit Antena 3, care citează surse medicale, el şi-a revenit în mod miraculos, deşi fusese internat cu  politraumatisme, hemoragie internă şi fractură cervicală. 

Tânărul a fost trezit din coma indusă şi este în stare foarte bună, vorbeşte şi este coerent, anunţă medicii, potrivit sursei citate. Deşi a avut o fractură cervicală, îşi poate mişca ambele braţe şi picioare. 

Nici măcar cei mai optimişti medici nu se aşteptau la o astfel de evoluţie, iar cazul său a fost privit cu rezervă. 

Totuşi, medicii spun că tânărul va mai petrece un timp în spital, dar că există şanse mari ca lucrurile să evolueze în continuare bine.

Vă mai recomandăm şi:

Apocalipsa preţurilor, anunţată de experţi. „Vor scrie cărţile de istorie timp de 50 de ani despre asta”

Preţul neaşteptat de mic cu care se vând apartamentele construite de Elena Udrea în cel mai scump oraş al ţării

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite