Preţul neaşteptat de mic cu care se vând apartamentele construite de Elena Udrea în cel mai scump oraş al ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea şi partenerul ei de viaţă sunt printre principalii acţionari ai companiei care construieşte în Cluj cel mai mare proiect imobiliar din Estul Europei. Preţurile apartamentelor sunt neaşteptat de mici comparativ cu ofertele care se găsesc pe piaţa imobiliară din Cluj

Un apartament cu o cameră, având o suprafaţă de 37,91 mp se vinde cu doar 63.800 de euro, de două ori mai ieftin decât alte locuinţe similiare scoase la vânzare în Cluj. Totodată, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă construită de 41 mp, scos la vânzare prin intermediul unei agenţii imobiliare se vinde cu 70.000 de euro.

„RE/MAX va propune spre vanzare un apartament de 2 camere decomandate situat intr-un complex rezidential deosebit , Transilvania Smart City care se dezvolta in zona Selgros ,aproape de aeroport si de zonele de interes ale orasului. Apartamentul are o suprafata utila de 41.42 mp si dispune de o terasa de 16.98 mp fiind situat la etajul 10 al unui imobil avad regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde un dormitor, o bucatarie si living open space, o baie, si un hol”, se precizează în anunţ. 

Totodată, un apartament cu trei camere, care are o suprafaţă utilă de 70 mp se vinde, prin intermediul aceleiaşi agenţii, cu 120.000 de euro. 

„Vă propunem spre vânzare un apartament de 3 camere decomandate situat într-un complex rezidenţial deosebit , Transilvania Smart City care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport şi de zonele de interes ale oraşului. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 70.39 mp şi dispune de o terasă de 35.51 mp fiind situat la etajul 9 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde 1 dormitor, o bucătărie şi living open space, 1 baie, şi 1 hol”, se menţionează în anunţ. 

În anunţ se mai precizează şi că „Ansamblul rezidenţial din care face parte reprezintă cel mai mare proiect rezidenţial SMART din Sud-Estul Europei şi se întinde pe o suprafaţă de 34 de hectare, va avea 10.000 de unităţi locative fiind distribuite în 40 de blocuri şi va reprezenta "acasă" pentru 30.000 de locuitori.

Dintre facilităţile acestui ansablu rezidenţial amintesc: un mall cu o suprafaţă de 100.000 mp,unităţi de învăţământ creşă, grădiniţă şi şcoală, spaţii de recreere, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii, clinici de tratament cu diverse specializări, clinică de înfrumuseţare, mobilier smart în întregul complex, amfiteatru în aer liber, astfel în acest spaţiu găsiţi toate facilităţile necesare unei trăi modern intergat într-o societate concepută în a aduce oamenii împreună (...)”

„Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici”

Printre investitorii în acest proiect imobiliar se află Elena Udrea şi partenerul ei, Andrei Alexandrov. Fostul ministru a anunţat oficial în urmă cu o jumătate de an că lucrările la prima etapă a cartierului au început şi a ţinut să precizeze că preţurile noilor apartamente sunt printte cele mai mici de pe piaţa imobiliară clujeană, de departe cea mai scumpă piaţă din ţară.

„Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Conform prezentării oficiale, dezvoltatorii proiectului au preluat o serie de idei parcă direct din filmele SF. Astfel, livrările la domiciliu în interiorul cartierului vor fi făcute cu ajutorul dronelor, iar de aici se va putea ajunge la Aeroportul Internaţional Cluj cu o telegondolă, parte şi ea din proiect. 

Noul cartier va avea heliport, staţii pentru încărcat maşini electrice, concierge şi staţie pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. În plus, proiectul mai prevede şi amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa şi piscină interioară şi exterioară. Nu în ultimul rând, cartierul va avea propriul sistem de pază, monitorizare şi supraveghere.  

Vă mai recomandăm şi:

 

Un român din Italia, executat în stil mafiot cu 13 gloanţe. Firul anchetei interminabile duce la o grupare criminală

Un moldovean şi o româncă au reuşit „jaful anului“ în Italia. Victima câştigase premiul cel mare la loto

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite