Patru bărbați care au obligat mai multe femei să se prostitueze pe DN1 au fost reținuți

0
Publicat:

Patru persoane au fost reţinute în urma a opt percheziţii domiciliare efectuate de către poliţiştii mureşeni în cadrul unui dosar penal de proxenetism în legătură cu determinarea mai multor femei din medii defavorizate să se prostitueze pe DN 1 - E 60.

Mai multe femei au fost obligate să se prostitueze
Mai multe femei au fost obligate să se prostitueze

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani ar fi determinat, începând cu 21 noiembrie, mai multe persoane de sex feminin care provin din medii defavorizate, să practice prostituţia pe drumul european E60, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor efectuate marţi, 29 noiembrie, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Mureş, a fost descoperită şi ridicată suma de 29.000 de lei. 

De asemenea, faţă de patru persoane, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Mureş şi a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite