Încep înscrierile la activitățile START de la Fundația Alpha Transilvană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebe Bălăceala, cea mai tare distracţie în apă
Bebe Bălăceala, cea mai tare distracţie în apă

Fundaţia Alpha Transilvană va începe noul an de activităţi în cadrul programului START. Programul START este un program de educaţie timpurie şi se adresează copiilor cu dezvoltare normală, între 0 şi 7-8 ani.

Copiii, împreună cu părinţii lor, sunt aşteptaţi la sediul Fundaţiei Alpha Transilvană (din cartierul Tudor Vladimirescu) pentru a participa la următoarele activităţi din cadrul programului START:

•    Bebe Bălăceală – program de stimulare, mişcare şi joacă în apă pentru copii între 2 luni şi 5 ani
•    Club Copăcel – program educativ, de relaxare şi stimulare senzorială pentru copii între 8 luni şi 3 ani
•    Edu Club – program de învăţare a limbii române pentru preşcolarii şi şcolarii mici vorbitori de limba maghiară
•    Gimnastica mama şi copilul – program de masaj şi stimulare pentru bebeluşi (2 – 8 luni) şi gimnastică de refacere pentru proaspetele mămici
•    Tabăra de acasă – program distractiv pentru şcolari, organizat în perioada vacanţelor şcolare
•    Training parental – cursuri pentru părinţi: modalităţi de îmbunătăţire a relaţiei părinte – copil, metode de disciplinare şi abordare a dificultăţilor comportamentale şi emoţionale legate de somn, alimentaţie, adaptare în colectivitate


Programul START este un program de educaţie timpurie şi se adresează copiilor cu dezvoltare normală, între 0 şi 7-8 ani. Toate activităţile noastre au loc într-o ambianţă caldă şi prietenoasă, propice stimulării şi dezvoltării armonioase a copiilor dumneavoastră”, spune Gianina Serban, reprezentantă a Fundației.

Înscrierile în programele enumerate mai sus se pot face telefonic la: 0265-257057, pe e-mail la office@alphatransilvana.ro sau personal la sediul Fundaţiei Alpha Transilvană din Târgu-Mureş, de pe Aleea Vrancea numărul 1. Alpha Transilvană este o organizaţie neguvernamentală umanitară şi de caritate cu tradiţie de 20 de ani în prestarea de servicii sociale şi de educaţie timpurie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite