În Band se fură la greu cablul telefonic. Poliția abia face față

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliția e-n căutare de hoți de cablu telefonic
Poliția e-n căutare de hoți de cablu telefonic

Mai mulți suspecți au fost prinși de polițiștii mureșeni în flagrant, în timp ce săpau șanțuri pentru a sustrage cablul telefonic.

În urmă cu două zile, polițiștii din Band au observat mai multe persoane care efectuau săpături pe rambleul drumului comunal Band-Mădăraş. Când au văzut polițiștii, aceștia au abandonat lucrul şi au luat-o la fugă, fiind prinşi în scurt timp şi conduşi la locul unde efectuau săpăturile. Suspecții au realizat un şanţ în lungime de circa 15-20 de metri, cu o lăţime de 0,5 metri şi o adancime de 1,30 metri.

Cei cinci suspecți, indivizi cu vârste între 20 şi 39 de ani, au recunoscut faptul că intenţionau să sustragă cablul telefonic, iar materialul rezultat să îl valorifice la un centru de colectare a fierului vechi, ei fiind cercetaţi în stare de libertate pentru tentativă de furt.

Tot în aceeași zi, polițiștii din Band au mai prins un grup de hoți de cablu telefonic. Pe partea dreapta a drumului judeţean 152/A, polițiștii au observat, în curtea unui imobil, patru indivizi care efectuau săpături, având asupra lor cazmale şi lopeţi. Polițiștii au văzut apoi că suspecții săpau un șanț cu o adâncime de aproximativ un metru şi o lungime de 12 metri, de unde scoteau cablul telefonic.

Suspecţii, patru la număr, cu vârste între 21 şi 56 de ani, sunt cercetaţi în stare de liberate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul urmând a fi calculat ulterior.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite