Documentar despre Edward Elgar în cadrul seriei British Documentaries, la cinema Arta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

British Documentary continuă în acest sfârşit de săptămână cu proiecţia altor filme documentare la cinematograful Arta. În această seară, de la ora 18.30, mureşenii vor avea ocazia de a urmări un film de excepţie, premiat la festivalul BAFTA.

Este vorba despre „Elgar – omul din spatele măştii”, un film produs în 2010, în regia lui John Bridcut, autor al mai multor documentare despre compozitori britanici. Acest film este dedicat celebrului Edward Elgar, punând în balanţă imaginea publică a muzicianului, de gentleman perfect, cu unele evenimente din viaţa sa privată, mai puţin lăudabile. Filmul a primit premiul BAFTA pentru coloană sonoră în anul 2011.

Seria de filme documentare de anul acesta include opt proiecţii care vor avea loc până în data de 24 martie, în zilele de sâmbătă şi duminică, începând cu ora 18.30, la cinematograful Arta, în Sala Flora. Ca de fiecare dată, accesul publicului va fi gratuit, iar organizatorii se aşteaptă la un număr mare de spectatori la documentarul din această seară.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite