Debut în forţă al Festivalului Filmului European

0
0

Târgu-Mureşul este unul din cele cinci oraşe din România care are onoarea de a găzdui Festivalul Filmului European. Începând de astăzi şi până duminică, zece filme vor fi proiectate la Casa de Cultură Mihai Eminescu.

 În această seară, de la ora 19.00, evenimentul va debuta cu filmul regizat de Cristi Puiu, Aurora, urmând ca mâine filmele Spionul Garbo (ora 17.00), Bibliotheque Pascal (ora 19.00) şi Cutia Pandorei (ora 21.00) să fie proiectate la Teatru 74 din Cetatea Medievală.

În weekend, festivalul va reveni la Casa de Cultură, unde sâmbătă vor putea fi urmărite filmele Mansarda (ora 17.00), Ambuteiaj (ora 19.00) şi Ajami (ora 20.30), în timp ce duminică, cinefilii mureşeni se vor delecta cu Detaşamentul Negrii (ora 17.00), Motel Nana (ora 19.00) şi Metrobranding – O poveste de dragoste între oameni şi obiecte (ora 21.00), produs de Ana Vlad şi Adi Voicu, film care va şi încheia festivalul. Accesul publicului la eveniment este gratuit, astfel că organizatorii aşteaptă o afluenţă cât mai mare de spectatori la toate proiecţiile din cadrul festivalului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş


Ultimele știri
Cele mai citite