Copaci căzuţi, acoperişuri smulse, case inundate. Bilanţul furtunii din judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul puternic şi ploaia care a căzut aseară a afectat mai multe localităţi din judeţ. Pompierii mureşeni au avut aseară zeci de solicitări.


Dezastrul a început aseară, când pompierii mureşeni au primit primul apel pentru degajarea unui copac căzut pe carosabilul de pe bulevardul Pandurilor. Au continuat apoi cu degajarea a doi copaci căzuţi pe străzile Voinicenilor şi Avram Iancu.

Următoarea intervenţie a fost în satul mureşean Idrifaia, unde acoperişul şcolii generale din localitate a fost smuls de vânt. Probleme au fost şi în localitatea Adămuş, unde un stâlp de electricitate a căzut pe carosabil, iar în localitatea Periş, cinci copaci au blocat circulaţia rutieră.

În Sângeorgiu de Mureş curtea, pivniţa şi garajul unei case au fost inundate pe o suprafaţă de 150 de mp, iar la Târnăveni un copac a căzut peste firele de electricitate.

Pompierii Detaşamentului Reghin au intervenit şi pentru repunerea izolaţiei smulse de vânt de pe un bloc de locuinţe.

În loalitatea Daneş un trăznet  lovit o şiră de fân, iar în urma incendiului produs au ars 800 kg de fân, acoperişul pe 200 mp şi doi metri cubi de scândură.

Pompierii mureşeni au intervenit şi pentru a desfunda canalizarea de pe strada Parângului nr.22 şi pentru a îndepărta cei doi copaci căzuţi pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 care au spart parbrizul unui autoturism.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite