„Carmina Burana“, la ultima reprezentaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional Târgu-Mureş anunţă ultima reprezentaţie a spectacolului „Carmina Burana“ de Carl Orff, scenariul, regia şi coregrafia Gigi Căciuleanu. Spectacolul a avut premiera în data de 17 februarie 2012 şi de atunci peste 10.000 de persoane l-au văzut. Cei care vor merge la ultima reprezentaţie vor avea parte multe surprize.

Spectacolul „Carmina Burana“ a avut premiera în data de 17 februarie 2012 şi reprezintă o coproducţie între cele trei instituţii de artă teatrală din Târgu-Mureş. Este vorba de actori ai ambelor Companii ale Teatrului Naţional  – “Liviu Rebreanu” şi “Miklós Tompa” -, dar şi studenţi de la Universitatea de Arte Târgu Mureş.

De la premiera din luna februarie a anului 2012, spectacolul „Carmina Burana“ a ajuns la 31 de reprezentaţii atât la sediu cât şi în festivalurile la care a participat, fiind văzut de aproape 10.000 de spectatori.

„Carmina Burana“ a participat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, (ediţia 2012), la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, (ediţia 2012), la Festivalul Toamna Orădeană (ediţia 2012) şi Festivalul de Dramaturgie Contemporană Braşov (2012) – invitat în Gala Premiilor.

Pentru ultima reprezentaţie a acestui spectacol-etalon, Teatrul Naţional Târgu-Mureş pregăteşte o serie de surprize spectatorilor care vor să vadă sau să revadă pentru ultima dată Carmina Burana.          

Ultima reprezentaţie cu spectacolul „Carmina Burana“ va avea loc marţi 21 aprilie 2015, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Naţional. Biletele au fost puse în vânzare la casieriile Teatrului Naţional Târgu-Mureş şi online pe www.biletmaster.ro.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite