Bebeluş de 6 luni mort într-un accident. Copilaşul a fost găsit în afara maşinii după ce aceasta s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bebeluş a murit într-un accident rutier petrecut în Chibed, judeţul Mureş Foto: captură video Digi24
Un bebeluş a murit într-un accident rutier petrecut în Chibed, judeţul Mureş Foto: captură video Digi24

Bebeluşul de 6 luni a fost găsit în afara maşinii răsturnate în localitatea Chibed, din judeţul Mureş. Poliţiştii suspectează că acesta nu era asigurat într-un scaun special pentru copii, aşa cum cere legea.

În accidentul din localitatea Chibed a fost implicată o maşină în care erau patru persoane, între care un bebeluş de 6 luni, potrivit ISU Mureş. Echipajele medicale ajunse la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru copil şi au constatat decesul. Cel mai probabil, copilul nu era într-un scaun special şi efectiv a zburat afară din autoturism, fiind găsit în afara maşinii, a declarat la Digi24 Dan Petru Daniel, purtător de cuvânt al ISU Mureş.

Celelalte trei victime, doi bărbaţi de 18, respectiv 20 de ani şi o fată de 16 ani, au fost preluate şi transportate la UPU SMURD Târgu Mureş. Ele au răni de cod galben şi cod roşu.

Echipajele de poliţie fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. Din câte se pare, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi maşina a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe DN 13A, în zona producerii accidentului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite