Bandă de spărgători, capturată de Poliția Mureș. Au jefuit de mai multe ori un depozit

0
Publicat:

Cinci indivizi din Reghin, județul Mureș, se „specializaseră” în a sparge, noapte de noapte, depozitul de mărfuri al unei societăți comerciale de comerț angro. În cele din urmă au fost prinși.

Descinderile au vizat mai multe locații din Reghin-Mureș FOTO Poliția Română
Descinderile au vizat mai multe locații din Reghin-Mureș FOTO Poliția Română

Luni dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au făcut cinci percheziţii domiciliare, în Reghin, judeţul Mureş.

Activităţile se desfăşoară în două dosare penale instrumentate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care, în perioada 1 - 7 septembrie 2022, au comis mai multe infracţiuni de furt calificat, din depozitul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Reghin.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, urmând ca oamenii legii să stabilească dacă împotriva acestora vor fi luate măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Activităţile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite