Au fugit fără carnea furată când au văzut că poliţia e-n apropiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri
Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri

Poliţiştii reghineni s-au confruntat ieri cu un caz de furt de produse alimentare dintr-un magazin situat pe strada Iernuţeni. Modul în care au fost prinşi făptuitorii a fost unul pur accidental. Practic, hoţii s-au speriat şi au început să o ia la fugă în direcţii diferite în momentul în care au observat o patrulă de Poliţie.

Ieri, în jurul orelor 03.00, pe strada Bujorului, poliţiştii aflaţi în serviciu de patrulare au depistat două persoane care aveau asupra lor un bagaj voluminos şi care, la observarea patrulei, au abandonat bagajul şi au fugit în direcţii diferite. Observând comportamentul suspect al celor două persoane, poliţiştii au pornit în urmărirea acestora şi au reuşit prinderea celor doi.

Cei doi tineri prinşi de poliţişti sunt în vârstă de 14, respectiv 15 ani, din municipiul Reghin. Aceştia se fac vinovaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat, întrucât au sustras, din combina frigorifică a unei societăţi comerciale din strada Iernuţeni, mai multe produse alimentare în valoare de peste 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti.

În cauză s-a întocmit un dosar cu actele premergătoare începerii urmăririi penale, urmând a fi continua cercetărilete asupra celor doi băieţi acuzaţi de furt.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite