34 de stâlpi de parapet furaţi de pe DN 15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Reghin s-au confruntat ieri cu un caz mai puţin obişnuit de furt. Mai exact, aceştia au oprit o căruţă în care se aflau doi bărbaţi, de 25 şi 32 ani, din Petelea, care transportau 34 de stâlpi de parapet de pe marginea carosabilului.

Evident, stâlpii de parapet fuseseră furaţi, cei doi bărbaţi neavând asupra lor vreun document de provenienţă a acestora. Poliţiştii au stabilit faptul că bunurile transportate erau sustrase de pe DN 15, din zona comunei Petelea. Cercetările au fost continuate de poliţişti, care au mai identificat trei suspecţi implicaţi în aceeaşi faptă, cu vârste între 23 şi 39 ani, domiciliaţi cu toţii în localitatea Petelea.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 lei, a fost recuperat în totalitate, stâlpii urmând să fie returnaţi autorităţilor locale spre a fi montaţi înapoi în locul din care au fost sustraşi. Autorii infracţunii sunt cercetaţi pentru furt calificat, cei cinci fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite