18 zile fără Csabi şi Daniel. Cei doi copii care au dispărut din Sighişoara sunt în continuare de negăsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Csabi şi Daniel doi copii de 12 ani din Sighişoara, au dispărut fără urmă. Nu au plecat sau poate că au plecat, sunt teferi sau nu, e o joacă sau o răpire - nimeni nu ştie. Pur şi simplu, au dispărut.

Chiar aşa, unde dispar copiii când dispar? Cine a mai inventat şi cuvântul ăsta sau cine l-a pus în relaţie cu un copil ? 

Poliţiştii spun că, dacă cei mici au plecat voluntar de acasă, sunt şanse mari să fie găsiţi. Anul trecut, toţi cei fugiţi din Mureş au fost găsiţi.

Între timp, părinţii, rudele lui Csabi şi Daniel fac eforturi uriaşe: să îi găsească şi să reziste. Mamicile celor doi copii spun că nu au mai mâncat, nu au mai dormit, oboseala şi plânsul le-au copleşit. S-au îmbolnăvit. Au făcut slujbe.


Ce doare cel mai tare este faptul că există o categorie de oameni care mai mult strică decât să ajute. Am văzut ştirea cu dispariţia lor preluată şi postată pe tot felul de site-uri şi bloguri. Aşa-zise clarviziuni, oameni fără judecată care pun familiile pe piste false, oameni care demoralizează, circ …Valentina Vrabie, sora lui Daniel, spune că a văzut şi ea, pe un astfel de aşa-zis blog, ştiri cumplite, dar absolut false, unde se scrie că un bărbat i-ar fi prins pe copii şi i-ar fi aruncat în apă! Noroc că nu le dă crezare !

Tot Valentina spune cu tristeţe în glas că astăzi a început şcoala, iar Daniel nu ar fi lipsit pentru nimic în lume de la şcoală.


Şi mai doare ceva:  se caută vinovaţi. Unii şi alţii îşi bagă nasul în şcoala copiilor, în familiile lor, în viaţa lor, cu scopul de a găsi un vinovat. Nu de a-i găsi pe copii. Ci de a da vina pe cineva. Chiar dacă mămicile lor îşi pierd speranţa pe zi ce trece, eu cred că aceşti copii vor fi găsiţi. Pentru că nu pot să mă gândesc cum e să trăieşti aşa. Într-un perpetuu coşmar.

Familiile vă roagă: dacă îi vedeţi pe cei doi copii  anunţaţi 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citiţi şi

UPDATE Viaţa celor doi copii dispăruţi este în primejdie din cauza comunicării defectuoase
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite