VIDEO Scandalagii care i-au ameninţat şi înjurat pe poliţişti au fost capturaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi scandalagii care au ameninţat şi înjurat, duminică seara, într-o comună din judeţul Gorj un echipaj de poliţie au fost capturaţi.

Aceştia sunt acuzaţi de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire. Tinerii, cu vârste de 23 şi 28 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. 

Cei doi se aflau în comuna Stăneşti, din judeţul Gorj, când au produs un scandal de proporţii. Conform martorilor, cei doi se aflau în stare de ebrietate şi s-au enervat pentru că au găsit un magazin închis de unde voiau să-şi procure băuturi alcoolice. Proprietarul magazinului le-a explicat că este închis, dar aceştia au devenit violenţi şi s-au bătut cu mai multe persoane, 

Un echipaj de poliţşie a venit la locul evenimentului, în urma unui apel la 112, dar cei doi poliţişti au fost înjuraţi şi ameninţat de scandalagii. Mai mult decât atât, aceştia s-au apropiat ameninţător de aceştia. 

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, reuşind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa. 

Imediat, poliţiştii, prezenţi la faţa locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirectionate echipaje de ordine publică şi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat şi este căutat de către forţele de ordine. Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

Precizăm că, la momentul intervenţiei în cadrul unui eveniment, poliţiştii acţionează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violenţă si foarte important, salvarea de vieţi“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Unul dintre ei a fost reţinut la puţin timp după intervenţia forţelor de la Acţiuni Speciale, iar celălalt aproape de miezul nopţii. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite