VIDEO PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un proiect de hotărâre susţinut de PSD nu a trecut în Consiliul Judetean
Un proiect de hotărâre susţinut de PSD nu a trecut în Consiliul Judetean

PSD a pierdut, iri, majoritatea în Consiluul Judeţean Gorj, fapt fără precedent în ultimii şase ani. Proiectul de hotărâre privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a fost respins.

Consilierii judeţeni de la PDL, PNL şi PP-DD au votat împotriva proiectului de hotărâre susţinut de căre preşedintele Consilului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, vicepreşedintele PSD de la nivel naţional. Acesta a avut un şoc atunci când a constatat că proiectul nu întruneşte majoritatea şi că nu va fi votat, pentru că şi-a dat seama că PSD ar putea pierde postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean ocupat de social-democratul Ciprian Florescu. Călinoiu a supus proiectul aprobării chiar de două ori şi i-a întrebat pe consilierii de la PP-DD cum votează. Şi la al doilea vot, numărul necesar tot nu a ieşit, astfel că proiectul a fost respins. Călinoiu a convocat o şedinţă extraordinară peste o săptămână, pentru a se vota din nou acest proiect de hotărâre. „Dacăaţi făcut treaba asta ca să faceţi un test, l-aţi făcut greşit, pentru că lucraţi împotriva serviciilor medicale pe care trebuie să le facă gorjenii“, le-a reproşat Călinou consilierilor care s-au opus

„Poate nici Ciprian Florescu nu va mai fi vicepreşedinte"

Votul din Consiliul JUdeţean vine după ce Ion Călinouiu a declarat că liberalii Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinta Consiliului Judeţean, Virgil Drăguşin, subprefect, vor pleca din funcţii după ruperea totală dintre PSD şi PNL. „Cred că am făcut un lucru bun astăzi. Dacă se va propune schimbarea vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, atunci poate nici Ciprian Florescu nu va mai fi vicepreşedinte“, a spus Dan Vâlceanu, preşedinte PDL. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite