VIDEO Protestatarii s-au luat la ceartă la Târgu-Jiu

0
0
Gorjenii au cerut salarii şi pensii decente
Gorjenii au cerut salarii şi pensii decente

Aproximativ o sută de sindicalişti s-au strâns în această seară în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu pentru a protesta împotriva măsurilor de austeritate. A fost de ajuns ca reprezentanţii Ligii Muncitorilor din România să scandeze lozinci împotriva preşedintelui ţării ca spiritele să se încingă între manifestanţi.

Sindicaliştii de la Cartel Alfa şi Blocul Naţional Sindical (BNS) s-au supărat pe reprezentanţii Ligii Muncitorilor din România pentru că au dat startul protestului fără să aibă autorizaţie. „Dacă vreţi să facem ceva, facem împreună. Nu cred că aveţi autorizaţie astăzi, de la 16.30. Aţi avut până ieri. Vă rog frumos, haideţi să colaborăm, lăsaţi-ne să ne organizăm şi noi, nu preluăm unii manifestaţia altora”, a declarat Marius Măceşanu, preşedintele BNS Gorj.

Reprezentanţii Ligii Muncitorilor din România au altă variantă. „S-au supărat că am început noi înainte, dar ei tac. Uitaţi-vă la ei, parcă veniră să se uite la biserică. Noi avem autorizaţie de mâine, nu e niciun fel de problemă, noi intenţionăm să rămânem şi noaptea aici, deci nu plecăm până nu pică Băsescu şi Ungureanu, care este în slujba americanilor.Toţi sunt agenţi străini", a precizat Cristinel Tănasie, preşedintele Ligii Naţionale a Muncitorilor din România. Două sute de oameni de la Cartel Alfa şi Blocul Naţional Sindical sunt aşteptaţi la proteste până deseară, la ora 18.30. Oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile de austeritate impuse de fostul Guvern şi cer demisia preşedintelui Traian Băsescu.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite