UPDATE Primarul Florin Cârciumaru, implicat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru este primar al municipiului Târgu Jiu din anul 2000
Florin Cârciumaru este primar al municipiului Târgu Jiu din anul 2000

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, a ajuns în această seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu-Jiu, după ce a fost implicat într-un accident.

Accidentul a avut loc pe drumul de centură al municipiului Târgu Jiu. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că primarul Florin Cârciumaru, care este și președintele PSD Gorj, a pierdut controlul volanului și mașina a părăsit partea carosabilă, ajungând într-un șanț. Edilul șef a fost transportat la spital. Familia lui Florin Cârciumaru se află la spital. Medicii spun că starea de sănătate a primarului este stabilă.

La Unitatea de Primiri de Urgențe a ajuns și Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj și președintele executiv al PSD, pentgru a se interesa de starea de sănătate a lui Florin Cârciumaru.

Ora 00,15: Mihai Avramescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, a declarat că s-a solicitat sprijinul lucrătorilor de la ISU pentru a transporta victioma cu targa peste un canal: „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost solicitat să intervină pentru un pacient cu greutate peste media normală, care a trebuit trecut cu targa peste un canal".

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite