UPDATE Poliţiştii sunt în alertă după ce o fată de 13 ani şi sora ei în vârstă de doi ani au fost date dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată în vârstă 13 ani şi sora acesteia, de doi ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, sunt de negăsit şi au fost date dispărute, după ce au plecat de acasă.

UPDATE

Ora 10.10

Poliţiştii au anunţat că cele două fete au fost găsite. 

Potrivit poliţiştilor, fata de 13 ani a plecat cu un tânăr în vârstă de 15 ani dintr-o localitate învecinată. 

„La data de 31 august, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de către o femeie de 33, din comuna Jupâneşti, cu privire la faptul că nepoata sa Berbece Nicoleta,  de 13 ani, din comuna Argetoaia, judeţul Dolj, care locuieşte fără forme legale în oraşul Târgu Cărbuneşti, în noaptea de 30/31 august a.c., a plecat  în mod voluntar de la domiciliu, cu un tânăr, de 15 ani, din comuna Scoarţa, şi până în prezent nu a mai revenit, luând-o cu ea şi pe sora ei minoră, în vârstă de doi ani.

Semnalmente -  înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg,  păr blond,  faţă ovală,  ochi căprui, constituţie atletică.

Persoanele care pot oferii detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie“, auj anunţat reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite