UPDATE Incendiu la liftul din Spitalul Judeţean de urgenţă Târgu Jiu. Zeci de persoane au fost evecuate

0
0
Incendiu se manifestă la Secţia Chirurgie                                                                     Foto: Spitalul Gorj
Incendiu se manifestă la Secţia Chirurgie                                                                     Foto: Spitalul Gorj

Peste 30 de persoane au fost evacuate miercuri, 22 iunie, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unei degajări de fum care se manifesta la etajul III al clădirii de pe strada Tudor Vladimirescu.

UPDATE 

Ora 14..00

ISU Gorj a anunţat că au fost evacuate peste 50 de pewrspane: „S-au deplasat la intervenţie echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de lucru cu apa şi spuma, o autoplatforma si o ambulanta SMURD.

Echipajele sosite la fata locului au constatat ca sunt degajari de fum in casa liftului, provenite de la un cablu suprasolicitat.

Au fost evacuate 53 de persoane  de la etajele 2 si 3 - Secţia Chirurgie - la locul de evacuare din curtea spitalului, nefiind înregistrată nicio victimă“.

Ora 13.00

„Au fost degajări de fum de la un cablu suprasolicitat din casa liftului. Cele 30 de persoane au fost evacuate preventiv la locul de evacuare din curtea spitalului“, a informat ISU Gorj.

Ora 12.50

Pacienţii încep să se întoarcă în saloane

„Sunt degajari de fum pe casa liftului. Sunt evacuate 33 de persoane de la secţia Chirurgie

La faţa locului intervin două autospeciale de lucru cu apa şi spumă şi o autoplatformă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

spital targu jiu incendiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Juydeţean de Urgenţă, starea persoanelor evacuate este bună. 

Vă recomandăm să citiţi şi 

Copil care vindea socată, alungat dintr-un parc din Motru de un poliţist local. „Nu a anunţat autorităţile“

Accident grav în judeţul Gorj. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite