UPDATE Incendiu la liftul din Spitalul Judeţean de urgenţă Târgu Jiu. Zeci de persoane au fost evecuate

0
0
spital targu jiu incendiu
Incendiu se manifestă la Secţia Chirurgie                                                                     Foto: Spitalul Gorj

Peste 30 de persoane au fost evacuate miercuri, 22 iunie, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în urma unei degajări de fum care se manifesta la etajul III al clădirii de pe strada Tudor Vladimirescu.

UPDATE 

Ora 14..00

ISU Gorj a anun┼úat c─â au fost evacuate peste 50 de pewrspane: ÔÇ×S-au deplasat la interven┼úie echipaje de pompieri din cadrul Deta┼čamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de lucru cu apa ┼či spuma, o autoplatforma si o ambulanta SMURD.

Echipajele sosite la fata locului au constatat ca sunt degajari de fum in casa liftului, provenite de la un cablu suprasolicitat.

Au fost evacuate 53 de persoane┬á de la etajele 2 si 3 - Sec┼úia Chirurgie - la locul de evacuare din curtea spitalului, nefiind ├«nregistrat─â nicio victim─âÔÇť.

Ora 13.00

ÔÇ×Au fost degaj─âri de fum de la un cablu suprasolicitat din casa liftului. Cele 30 de persoane au fost evacuate preventiv la locul de evacuare din curtea spitaluluiÔÇť, a informat ISU Gorj.

Ora 12.50

Pacienţii încep să se întoarcă în saloane

ÔÇ×Sunt degajari de fum pe casa liftului. Sunt evacuate 33 de persoane de la sec┼úia Chirurgie

La fa┼úa locului intervin dou─â autospeciale de lucru cu apa ┼či spum─â ┼či o autoplatform─â din cadrul Deta┼čamentului de Pompieri T├órgu JiuÔÇť, au transmis reprezentan┼úii ISU Gorj.

spital targu jiu incendiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Juydeţean de Urgenţă, starea persoanelor evacuate este bună. 

V─â recomand─âm s─â citi┼úi ┼či┬á

Copil care vindea socat─â, alungat dintr-un parc din Motru de un poli┼úist local. ÔÇ×Nu a anun┼úat autorit─â┼úileÔÇť

Accident grav în judeţul Gorj. Două persoane au murit, iar alte trei au fost răniteUltima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite