Accident grav în judeţul Gorj. Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite

0
0
Două persoane au decedat în urma accidentului din Runcu                                      Foto: ISU Gorj
Două persoane au decedat în urma accidentului din Runcu                                      Foto: ISU Gorj

Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de luni,  20 iunie, în comuna Runcu, din judeţul Gorj.  Două dintre victime au decedat.

Este vorba de două femei, de 62 de ani. Trei autovehicule, dintre care o autoutilitară, au fost implicate, iar cinci persoane au fost rănite. Din păcate, două victime au decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare.

La faţa locului au intervenit o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apa şi spuma, 2 ambulante SMURD din cadrul ISU GJ şi 3 ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Elicopterul SMURD a transportat o victimă la un spital din ţară, ca urmare a rănilor grave suferite.

„Accident rutier cu 3 autovehicule implicate: 2 autoturisme si 1 autoutilitara. In autovehicule se aflau 7 persoane din care au rezultat 5 victime (2 inconstiente incarcerate). Cele 2 victime intrate in SCR au fost descarcerate şi declarate decedate dupa efectuarea protocolului. Celalalte 3 victime in stare de constienta au fost transportate la UPU Tg Jiu cu ambulante SAJ. 

accident runcu foto

Celalalte două persoane din celalalte 2 autovehicule au refuzat transportul la spital pentru ingrijiri medicale (s-au deplasat pentru recoltari). S-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane, acordare de asistenta medicala de urgenta si masuri PSI la locul accidentului“, au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

accident runcu foto

Vă recomandăm să citiţi

Inginera care creează bijuterii cu ace japoneze şi veioze cu păpuşi ataşate. „Fiecare păpuşă este specială şi transmite anumite stări“

Bacalaureat 2022 Gorj. „Subiectul al treilea mi s-a părut mai dificil. A picat comedia“

Mai multe - Târgu-Jiu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite