UPDATE Copil de nici trei ani, căutat în lacurile de la Sâmbotin, de lângă Târgu Jiu. A fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilaşul este căutat de forţe impresionante                                                          FOTO: Poliţia Gorj
Copilaşul este căutat de forţe impresionante                                                          FOTO: Poliţia Gorj

Un copil în vârstă de doi ani şi şapte luni este căutat de salvatori şi scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj în lacurile de la Sâmbotin, din comuna Schela, situate în apropiere de municipiul Târgu Jiu, după ce micuţul a fost dat dispărut.

UPDATE

18.30: Copilul dispărut a fost găsit de căutători. Acesta era singur şi urca un deal. 

Potrivit Poliţiei Gorj, un bărbat de 48 de ani din comuna Schela a sesizat la 112 faptul că nepotul său, Burcă Luca Cristian, în vârstă de 2 ani şi 7 luni, care era în supravegherea bunicii, nu a mai fot găsit de către aceasta.

„Forţe de amploare ale poliţiei, efectuează activităţi de căutare a minorului. Copilul era îmbrăcat într-o bluză de pijama cu Mickey Mouse şi strampi albaştri, iar în picioare purta o pereche de adidaşi“, au transmis reprezentaţii Poliţiei Gorj.

schela disparut

Florin Chisim, reprezentantul ISU Gorj, a anunţat că echipe de căutare-salvare, inclusiv scafandrii şi câine de căutare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg-Jiu şi Salvamont, participă la acţiunile de căutare ale copilului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite