Un fost ofiţer SRI este noul secretar al Primăriei Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grigore Jianu este noul secretar al Primăriei Târgu-Jiu. Acesta a câştigat concursul organizat la sfârşitul lunii octombrie de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP).

Postul de secretar al Primăriei municipiului Târgu Jiu a rămas vacant la pensionarea Elena Ungureanu, care a ocupat această funcţie timp de 14 ani. „Pentru mine, Primăria Târgu-Jiu a fost o familie mare, dar am ajuns la concluzia că, sper să nu mi-o ia în nume de rău domnul primar, serviciului trebuie să îi dai importanţă, dar mai mare importanţă trebuie să îi dai familiei. Eu mi-am neglijat uneori copiii în detrimentul serviciului. Dacă am pierdut copilăria copiilor mei, vreau să o câştig pe cea a nepoţilor mei”, a declarat Elena Ungureanu, secretarul Primăriei Târgu-Jiu. 

Înainte de a ocupa această funcţie, Grigore Jianu a fost şeful Direcţiei de Administraţie Publică din cadrul instituţiei. Anterior locului de muncă de la Primăria Târgu Jiu, noul secretar a activat în cadrul Serviciului Român de Informaţii. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite