Târgu-Jiu: Mihai Constantinescu, prezent la spectacolele dedicate zilei femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toţi copiii sunt aşteptaţi la spectacolul care-l va avea invitat special pe Mihai Constantinescu
Toţi copiii sunt aşteptaţi la spectacolul care-l va avea invitat special pe Mihai Constantinescu

Elevii de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu organizează mâine un spectacol de ziua mamei.  Seara va fi organizat un concurs de miss la Casa de cultură a Sindicatelor. Invitatul de onoare a celor două evenimente fiind  Mihai Constantinescu,  îndrăgitul interpret de muzică uşoară.

Mai mulţi elevi  de la şcolile generale vor susţine mâine, la ora 10.00, un spectacol dedicat mamelor la Casa Armatei din municipiul Târgu-Jiu.  Potrivit directorului Palatului Copiilor, Pompiliu Ciolacu, elevii vor urca pe scenă ca să danseze şi să cânte muzică populară,  uşoară şi folk. La finalul spectacolului, Mihai Constantinescu va interpreta câteva melodii pentru toţi copiii prezenţi.  La Casa Armatei vor fi expuse şi lucrări de artă plastică realizate de elevi din toate şcolile cu tema „Mama mea e cea mai frumoasă“.
Seara, va fi organizat un alt spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor. Astfel, începând cu ora 17.00, va avea loc un concurs de miss, o competiţie în care se vor întrece cele mai frumoase eleve de liceu. Concursul este dedicat câştigătoarelor de miss din acest an de la liceele din municipiu. În încheierea spectacolului, renumit cântăreţ,  Mihai Constantinescu, va susţine un recital cu cele mai frumoase melodii.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite