Studenta ucisă de iubit cu peste 30 de lovituri de cuțit, deplânsă de comunitatea din satul natal. „Era o tânără exemplu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Morega, tânăra de 21 de ani, care a fost ucisă cu sălbăticie de către iubitul ei, este descrisă de rudele și localnicii din comuna Padeș, din județul Gorj, ca o tânără model.

Andreea Morega este descrisă ca o tânără model Foto: Facebook/Andreea Morega
Andreea Morega este descrisă ca o tânără model Foto: Facebook/Andreea Morega

Andreea era iubită de toți cei din jurul ei. Vecinii o descriu ca fiind o fată cu un zâmbet mereu pe buze, frumoasă și veselă.

O vecină are numai cuvinte frumoase la adresa tinerei ucise. „Era o fată cu zâmbetul pe buze, foarte frumoasă. Îmi pare tare rău. Era din fire veselă. Singură la părinți. A fost o fată exemplu peste tot“.
Andreea era singurul copil al părinților săi. Aceștia au fost devastați la aflarea veștii și rudă a mărturisit că părinților nu le venea să creadă că Andreea a murit și li s-a făcut rău: „Era o fată foarte cuminte. Părinților nu le venea să creadă. Le-a venit rău“.

Rudele sunt devastate de faptul că Andreea nu mai este în viață Foto: Captură Gorj Tv
Rudele sunt devastate de faptul că Andreea nu mai este în viață Foto: Captură Gorj Tv

Mariana Gabriela Tapirdea, fosta profesoară a tinerei, a postat un mesaj pe pagina de Facebook: „Andreea era copilul perfect pe care orice părinte l-ar fi dorit! Acum pentru părinții ei nu există cuvinte de consolare! Singurul lucru care ar putea fi spus e că ea era prea bună pentru lumea asta și Dumnezeu a vrut-o lângă el! Dumnezeu să te aibă în grija lui copil bun!“.

Andreea era din comuna gorjeană Padeș și a terminat liceul în Baia de Aramă. Ea era studentă la Medicină, la Timișoara. Fata a fost ucisă cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit de către iubitul ei, orbit de furie când a aflat că aceasta vrea să se despartă de el.

Trupul tinerei a fost luat de familie pentru a o înmormânta

Medicii au terminat raportul care a arătat că tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit și a încercat să se apere până în ultimul moment.

Colegii studentei la Medicină s-au adunat luni, 25 martie, la Serviciul de Medicină Legală din Timișoara, unde familia a venit să-i ridice trupul pentru a o înmormânta creștinește.

Ucisă într-un moment de furie al iubitului

Andreea Morega a fost ucisă într-un mod barbar, ieșit din comun, de către iubitul ei, Mirel Dragomir (23 de ani), student și el la Medicină, de care voia să se despartă.

Mirel Dragomir a fost prins în comuna de baștină Foto: Adevărul
Mirel Dragomir a fost prins în comuna de baștină Foto: Adevărul

Fata a fost găsită fără viață de colegele ei de apartament, alături de care locuia într-o locuință închiriată.

Cei doi erau într-o relație din 2023, dar în ultima vreme au existat mai multe certuri. Atacul tânărului ar fi fost din gelozie. În ultimul timp, certurile dintre ei erau tot mai frecvente şi au culminat cu evenimentul din 22 martie, când Mirel Dragomir a însoţit-o pe fată de la Facultatea de Medicină la locuinţa pe care o închiriase chiar de la mama lui. Aici a început scandalul când Andreea Morega i-a spus că nu mai vrea să continue relaţia cu el. Mai întâi s-au certat, iar situaţia a devenit din ce în ce mai violentă, ajungându-se la bătaie. După ce fata l-a zgâriat pe faţă, tânărul a mers în bucătărie, de unde a revenit cu un cuţit, cu care a început să o lovească în mod repetat.  

După ce a ucis-o cu sânge rece, criminalul a întins-o pe pat şi i-a aranjat părul în jurul gâtului. A încuiat uşa de la dormitor, pentru că tânăra împărţea apartamentul cu încă două colege, s-a spălat, s-a schimbat de haine şi a plecat. Cele două colege de apartament au fost cele care au făcut macabra descoperire şi au alertat autorităţile.

Mirel Dragomir a fost prins de poliţişti în comuna Pojejena din judeţul Caraş-Severin. Acesta și-a recunoscut oribila faptă. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite