Un tânăr plecat la muncă în Germania se întoarce acasă în sicriu. A murit într-un accident rutier

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani, din Târgu Jiu, care plecase de puțin timp să muncească în Germania, se întoarce miercuri, 17 aprilie 2024, în sicriu.

Tânărul de 21 de ani, din Târgu Jiu, a murit pe loc Foto: Facebook/swp.de
Tânărul de 21 de ani, din Târgu Jiu, a murit pe loc Foto: Facebook/swp.de

Giani Marica din Gorj a murit într-un accident de circulație petrecut pe un drum din Germania

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2024, în jurul orei 3,00, pe șoseaua dintre localitățile Schalkstetten și Amstetten, conform presei germane.

Autoturismul condus de tânărul din Târgu-Jiu se deplasa pe un drum național, Giani ar fi vrut să depășească un alt autovehicul, însă a pierdut controlul volanului, a derapat și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Tânărul a murit pe loc, iar echipele de salvatori ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Autoturismul lui Giani Marica a fost avariat în totalitate.

Circulația pe ruta dintre Schalkstetten și Amstetten a fost închisă pentru aproximativ patru ore, pentru a permite echipele de investigație să documenteze scena și a curăța resturile accidentului.

În luna august a acestui an, Giani ar fi împlinit vârsta de 22 de ani. 

Familia a anunțat că sicriul cu trupul tânărului va ajunge, miercuri, 17 aprilie 2024, la Târgu-Jiu, iar joi, 18 aprilie 2024, va avea loc înmormântarea: „Cu durere în suflet vă anunțăm că, miercuri, va ajunge acasă sicriul cu trupul neînsuflețit. Cine dorește să aducă un ultim omagiu poate veni la el acasă. Joi va avea loc înmormântarea”, este anunțul postat pe Facebook.

Tatăl tânărului a murit în urmă cu patru ani

Sute de mesaje de regrete pentru decesul tânărului au fost postate pe rețelele de socializare.

În urmă cu patru ani, o tragedie a lovit familia tânărului. Giani și-a pierdut atunci tatăl în vârstă de numai 48 de ani, care a fost răpus de boală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite