Tânăr de 21 de ani, acuzat că a violat o bătrână de 61 de ani. „A sugrumat la mine cred că o oră şi ceva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Aninoasa a fost reţinut preventiv pentru că ar fi violat o bătrână cu 40 de ani mai în vârstă.

Victima a fost acostată de agresor în timp ce se întorcea la domiciliu. Tânărul de 21 de ani se afla în stare de ebrietate. Potrivit poliţiei, acesta ar fi agresat-o fizic şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bătrâna de 61 de ani. 

„Mi-a băgat iarbă în gură să nu mai ţip“

Femeia a fost lovită cu sălbăticie. Ea povesteşte că a fost agresată timp de mai bine de o oră:

„M-a tras de mână, de haine, m-a bătut. Eu aveam o sticlă cu lapte în mână, care a căzut. A tras pantalonii de pe mine, mi-a băgat iarbă în gură să nu mai ţip. Am strigat după ajutor, dar degeaba, că era un loc viran. Mi-a spus: «Stai, fă, că, dacă nu, te omor». A sugrumat la mine cred că o oră şi ceva. Nu vreau să mă împac. A venit cumnata şi sora, dar nu am vrut.
image

Tânărul nu îşi recunoate  faptele 

Femeia a fost transportată la Spitalul Târgu Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru a fi examinată medico-legal. Cel în cauză a fost identificat de poliţişti, pe raza comunei Aninoasa, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Gorj, iar în cursul acestei zile va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propuneri legale. Acesta nu şi-a recunoscut fapta.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite