Senator PSD, după eşecul de la Referendum: „România nu a trecut testul prin care putea să arate că-i pasă de valorile morale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru, senator PSD
Florin Cârciumaru, senator PSD

Senatorul PSD de Gorj, Florin Cârciumaru, a postat un mesaj pe contul de Facebook, după eşecul de la Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie.

Florin Cârciumaru, care este şi preşdedintele organizaţiei judeţene PSD Gorj, susţine că românilor care nu au venit la urne nu le pasă de valorile morale: 

„România nu a trecut testul prin care putea să arate că îi pasă de valorile morale, de familie şi de tradiţia creştină. 

Prezenţa celor aproape 4 milioane de români nu a fost suficientă pentru a susţine Referendumul iniţiat de societatea civilă, însă aceşti români pot fi mândri că şi-au făcut datoria civică şi morală faţă de naţiune, iar eu le mulţumesc pentru acest lucru.

Sunt convins că alte milioane de români, care au decis să rămână acasă, au aceleaşi sentimente ca şi cei care au participat la consultare, însă manipularea şi campaniile anti-Referendum au fost, din păcate, definitorii pentru ei.

Ce ne rămâne de aici înainte? Chiar şi fără modificarea Constituţiei, sacralitatea familiei tradiţionale trebuie apărată de către noi, alături de ceilalţi români, care îşi vor da seama că s-au lăsat manipulaţi, punând în pericol noţiunea de familie".

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite