Se lucrează în forţă la deszăpezirea celui mai înalt drum din România. Cum arată Transalpina la înălţimi de peste 2.000 de metri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zăpada măsoară câţiva metri la înălţimi de peste 2.000 de metri                           FOTO DRDP Craiova
Zăpada măsoară câţiva metri la înălţimi de peste 2.000 de metri                           FOTO DRDP Craiova

Lucrătorii de la Dumurile Naţionale au continuat şi ieri să deszăpezească Transalpina, cel mai înalt drum din ţar, cu toate că vremea a fost nefavorabilă, iar la înălţimi de peste 2.000 de metri chiar a nins.

Cristi Tudor, responsabilul de comunicare din partea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, a precizat că stratul de zăpada este mare şi că se acţionează cu trei utilaje: „Imaginile sunt la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, de unde începe coborârea. Zăpada este mare.

A început să ningă ieri dimineaţă, dar lucrările de deszăpezire nu se opresc. Se acţionează în continuare cu două vole şi o autofreză“.

Se acţionează şi dinspre Obârşia Lotrului

De asemenea, o altă echipă de lucrători acţionează dinspre Obârşia Lotrului şi se lucrează la refacerea semnalizării.

deszapezire transalpina

„În paralel, lucrează şi lucrătorii de la Districtul Rânca la remontarea semnalizării rutiere şi refacerea acolo unde a fost afectată. Mai este o zonă de parapet afectată de o avalanşă. Ne asigurăm că circulaţia se va desfăşura în condiţii de siguranţă deplină pentru toţi participanţii la trafic. Acţionează şi secţia Vâlcea dintre Obârşia Lotrului şi acum se acţionează pentru lărgirea la două sensuri“, a mai transmis Cristi Tudor. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite