Reprezentantul fabricii de cablaje auto este surprins de numărul mare de gorjeni care vor să se angajeze. „Oamenii sunt foarte amărâţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii au venit într-un număr neaşteptat de mare pentru a se angaja la fabrica de cablaje auto, care va fi deschisă pe platforma fostei fabrici de mobilă Rostramo din Târgu Jiu. Peste 3.500 de cereri de angajare au fost depuse în doar două zile, iar angajatorul ar putea să ia decizia să încheie depunerea cererilor.

Angajatorul este surprins de numărul impresionant de mare de oameni care îşi caută un loc de muncă.

Adrian Gavrilă, reprezentantul trimis de firma japoneză la Târgu Jiu, spune că oamenii din Gorj sunt amărâţi şi că acceptă să facă şi naveta:

„Aceste CV-uri se duc la firmă la Severin, se selectează şi, în funcţie de pregătire sau aptitudini, se contactează pentru interviu. Sunt oameni care vin şi abia acum îmi dau seama care este situaţia locurilor de muncă în judeţul Gorj. Oamenii spun că vor un loc de muncă pentru că nu au unde să lucreze. Sunt foarte amărâţi. Sunt dispuşi să facă şi naveta“.

Selectarea CV-urilor se va face la Drobeta Turnu Severin

Toate cererile vor fi trimise la firma din Severin, unde se va face selectarea acestora. Este posibil ca firma să decidă oprirea campaniei de primire a cererilor. „O să stăm să ridicăm cererile până când de la Severin, de la firmă, se va lua decizia să nu mai primim cereri. O să trimit toate CV-urile în cursul zilei de azi (n.r. – ieri) şi se va stabili“, a mai precizat Adrian Gavrilă.

În prima etapă, la fabrica de cablaje autor vor lucra 500 de persoane, iar numărul total de angajaţi urmează să ajungă la aproximativ 1.500.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite