Razie a poliţiştilor la depozitele de cherestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depozitele de materiale lenoase au fost verificate
Depozitele de materiale lenoase au fost verificate

Poliţiştii gorjeni, cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea şi Ocolului Silvic Târgu Jiu, au efectuat, ieri, o razie la depozitele, de cherestea din municipiul Târgu Jiuv şi din comunele Runcu şi Leleşti.

Au fost verificaţi patru patru agenţi economici şi au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 lei, în baza Legii  171/2010, privind constatarea contravenţiilor silvice.

Poliţiştii au confiscat valoric şi faptic 31 mc de material lemnos, în valoare de 22.300 lei.

De asemenea, tot ieri, oamenii legii au efectuat controale la depozitele de material lemnos, situate pe raza comunelor Leleşti şi Runcu, pentru depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi de comerţ cu material lemnos şi nu respectă legislaţia în domeniul silvic.

„Patru agenţi economici şi 31 de autovehicule au fost controlate, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.740 lei. Totodată, poliţiştii au mai confiscat valoric şi cantitatea de 16,60 mc de lemn foc, esenţă fag, contravaloarea acestuia fiind de peste 2.800 lei“, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite