Primarul Florin Cârciumaru: „Nu cred că domnul Pârvulescu este implicat în vreun aranjament". Edilul şef a semnat suspendarea preşedintelui pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cârciumaru spune că zvonurile vor fi verificate de o comisie
Florin Cârciumaru spune că zvonurile vor fi verificate de o comisie

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal Pandurii, a declarat că zvonurile cu privire la aranjarea unor meciuri de către oficialii echipei vor fi analizate. Acesta nu crede că Pârvulescu a făcut vreun blat.

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, nu crede că Eugen Pârvulescu, preşedintele clubului Pandurii care a fost suspenmdat din funcţie,  este vinovat de aranjarea vreunui meci. „În ultimul timp, în jurul echipei au apărut o serie întreagă de suspiciuni legate de jucătorii care pariază, legate de factorii din conducerea Clubului,  legate de aranjarea unor meciuri. Zvonuri au apărut mai ales după meciul cu U Cluj. Suspiciunile se îndreaptă către domnul Pârvulescu. Eu unul, personal, nu cred că acest om este implicat în vreun aranjament. Nu cred, personal, că domnul Pârvulescu este implicat în vreun aranjament, în aranjarea de rezultate şi meciuri. Pentru a menţine o atmosferă constructivă, pentru  a evita suspiciunile şi pentru a fi o unitate în echipă, s-a ajuns la concluzia că domnul Pârvulescu trebuie suspendat şi o comisie va investiga aceste zvonuri”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite