Primarul din Gorj care se credea Batman și Superman, vizat de mai multe percheziții într-un dosar penal

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Păiuși, primarul PSD al comunei Stejari, din județul Gorj, este suspectat de procurori că ar fi decontat cantități uriașe de combustibil, fără justificare legală. Edilul a devenit cunoscut pentru faptul că se crede super-erou.

Primarul Robert Păiuși este vizat de o serie de percheziții Foto: Facebook/Robert Ionuț Păiuși
Primarul Robert Păiuși este vizat de o serie de percheziții Foto: Facebook/Robert Ionuț Păiuși

Primarul Păiuși este vizat în mai multe dosare penale care se află în lucru din toamna anului 2022. Unele acuzații se referă la modalitatea prin care cantități uriașe de combustibil au fost folosite de primarul Păiuși și apropiații acestuia, în interes personal, însă decontările au fost făcute din banii publici, în condițiile în care Primăria comunei Stejari deține un autoturism Dacia Logan, diesel, dar este tras pe dreapta, de doi-trei ani, în curtea instituției, conform Gorj Online.

Perchezițiile de la Stejari sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar polițiștii de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj sunt delegați să desfășoare activități de cercetare.

Perchezițiile au loc la mai multe locuri, inclusiv la sediul Primăriei comunei Stejari, la domiciliul primarului Păiuși și la o stație de carburanți situată în comuna învecinată Stoina.

Admirator al lui Nicolae Ceaușescu

Primarul Robert Ionuț Păiuși se crede Spiderman, Batman, Highlander și Superman, la un loc, conform unei postări ciudate de pe pagina sa de Facebook.

Acesta spunea, într-o postare pe Facebook, că se simte precum personajele din filme: „Cu ai mei cetățeni din Stejari în preajmă … sunt Omul Păianjen care vă împiedică să o luați razna. Cu ai mei cetățeni din Piscoiu sunt Batman care vă dă fiori! Cu ai mei cetățeni din Baloșani sunt Nemuritorul (Nr.: Highlander) care vă perturbă somnul! Cu ai mei stejăreni cumsecade de-a stânga și de-a dreapta sunt Supermanul care face dreptate pentru Stejari! Cu Dumnezeu în suflet mergem înainte … ! Păzea: De ce vă este frică nu scăpați“, este mesajul transmis de către primarul comunei Stejari.

În trecut, Robert Păiuși se declara un admirator al lui Nicolae Ceaușescu și al regimului comunist, deși a avea vârsta de trei ani în decembrie 1989, când s-a schimbat regimul. Primarul din Stejari s-a născut în anul 1986, dar relata că a aflat despre regimul comunist din povestirile părinților și bunicilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite