Criminalul studentei de la Medicină cere să fie eliberat din arestul preventiv

0
Publicat:

Tânărul în vârstă de 23 de ani, din Caraș-Severin, care și-a ucis iubita, o studentă de 21 de ani, din comuna Padeș, din județul Gorj, a depus o solicitare la instanța de judecată prin care solicită să fie cercetat în stare de libertate.

Mirel Dragomir cere să fie lăsat în libertate Foto: Arhivă Adevărul
Mirel Dragomir cere să fie lăsat în libertate Foto: Arhivă Adevărul

Cererea lui Mirel Dragomir va fi analizată de magistrații din Timiș. Tânărul este acuzat că a ucis-o pe Andreea Morega într-un apartament din Timişoara cu zeci de lovituri de cuțit. Ambii tineri erau studenţi la Medicină. În plus, Mirel Dragomir studia și Teologia, el fiind și o persoană religioasă care frecventa mereu biserica.

Crima a avut loc pe data de 22 martie 2024 în apartamentul în care Andreea locuia cu chirie alături de alte două colege, care nu erau acasă în momentul respectiv. Mai mult decât atât, locuința era închiriată de la mama tânărului criminal, din comuna Pojejena, din județul Caraș-Severin.

Andreea Morega era o tânără considerată un exemplu în comunitate Foto: Facebook
Andreea Morega era o tânără considerată un exemplu în comunitate Foto: Facebook

S-au certat de la mesajele date pe telefonul mobil

Criminalul a mărturisit în fața anchetatorilor că totul a pornit de faptul că tânăra tasta telefonul mobil.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine“, a afirmat el.

Mirel Dragomir a mai relatat că s-a enervat când a auzit că Andreea vrea să se despartă de el și a luat din bucătărie două cuțite.

„Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel Dragomir.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite