Organizaţia PNŢCD Gorj a fost evacuată din sediu. Nu a mai achitat chiria de aproximativ opt ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PNŢCD Gorj a fost evacuată din sediu                                                                 Foto: Gorjonline
PNŢCD Gorj a fost evacuată din sediu                                                                 Foto: Gorjonline

PNŢCD Gorj a fost evacuat din sediul pe care îl deţinea în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, din cauză că timp de opt ani nu şi-a achitat datoriile.

Executorul judecătoresc a venit marţi, 12 iulie, la sediul PNŢCD Gorj însoţit de poliţişti şi jandarmi, pentru a pune în aplicare ordinul de evacuare. 

Spaţiul este deţinut de către societatea Edilitara Public, care aparţine Consiliului Local Târgu Jiu, care s-a judecat timp de mai mulţi ani cu PNŢCD Gorj, partid care nu a mai plătit chiria din anul 2014. Două hotărâri judecătoreşti favorabile a obţinut societatea Edilitara Public. 

Suma datorată de PNŢCD Gorj pentru chiria neachitată se ridică la aproximativ 50.000 de lei. 

Reprezentanţii de la APP au spus că există o colaborare cu PNŢCD în vederea : „Spaţiul este ultracentral şi este dorit de mai multe persoane. Ştiam că este o problemă, l-am întrebat şi a confirmat că este problema dumnealui Între noi şi PNŢCD există o colaborare la nivel naţional. Noi plătim utilităţi“.

Liderul PNŢCD Gorj, condamnat 

Conducerea organizaţiei PNŢCD a fost subînchiriat o parte din sediu unui alt partid politic, Alianţa pentru Patrie. Spaţiul este unul generos, având o suprafaţă de aproximativ 300 metri pătraţi. 

Preşedintele PNŢCD Gorj este Matei Catrinoiu, lichidator judiciar. Acesta a avut mai multe probleme cu legea, fiind trimis în judecată pentru delapidare, fiind găsit vinovat de faptul că a luat bani din conturile firmelor de care se ocupa. Acesta are şi o condamnare cu suspendare şi este judecat într-un alt dosar.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fetiţă adusă pe lume de o refugiată din Ucraina în spitalul din Târgu Jiu. „A primit nota 10 la naştere“

Pacient cu TBC, dispărut dintr-un spital aflat în munţi. Bolnavul e căutat inclusiv cu un câine de urmă

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite