O mamă şi un copilaş de numai o lună, răniţi în urma unui accident. Şoferul nu avea permis şi era sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două victime sunt în afara oricărui pericol
Cele două victime sunt în afara oricărui pericol

O tânără de 21 de ani, din comuna Brăneşti, şi copilaşul ei, în vârstă de numai o lună, au fost răniţi şi au ajuns la spital, în urma unui accident de circulaţie.

Accidentul s-a petrecut pe DN 66, în localitatea Brăneşti. Maşina condusă de tânăra de 21 de ani a fost lovită de o altă maşină. Cele două victime se află în afara oricărui pericol.

Tânăra şi copilul se aflau pe marginea drumului şi au fost acroşate de o maşină condusă de către un şofer de numai 23 de ani, care nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Vă mai recomandăm: 

Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca

Vedeta de televiziune de la Antena 1, Dani Oţil, concurent la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, a fost implicat într-un accident.

VIDEO Circulaţia pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, blocată din cauza unui incendiu

O clădire situată pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, în apropierea Hotelului Anna, a luat foc în această dimineaţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite