Dani Oţil a ieşit cu maşina în decor la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta de televiziune de la Antena 1, Dani Oţil, concurent la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, a fost implicat într-un accident.

Maşina de curse Renault, pilotată de Dani Oţil, a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. Avariile s-au produs mai mult la roata din dreapta. Autoturismul a fost luat cu maşina de tractări, iar Dani Oţil speră că maşina va putea fi reparată la timp pentru a participa la cursa de duminică, 10 iulie.

„Asta se întâmplă pentru că am ieşit puţin în decor într-o zonă cu mult public. Am rupt ceva la maşină şi sperăm să reparăm. Cu maşini sau fără maşini, ne vedem la Rânca, pe coastă“, a postat Dani Oţil, pe pagina sa de Facebook. 
image

Vă mai recomandăm:

VIDEO Accident spectaculos la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca. Spectatorii au fost la un pas să fie loviţi de o maşina de curse

Un accident spectaculos s-a petrectut, ieri, la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Rânca, concurs care se desfăşoară pe cea mai înaltă şosea din ţară, Transalpina.

VIDEO Circulaţia pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, blocată din cauza unui incendiu

O clădire situată pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, din Târgu Jiu, în apropierea Hotelului Anna, a luat foc în această dimineaţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite